Muhtarlardan MHP'ye ziyaret

Muhtarlardan MHP

30 Mart yerel seçimleri sonrasında göreve gelen Bandırma'nın mahalle muhtarları MHP Bandırma İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimleri sonrasında göreve gelen Bandırma’nın mahalle muhtarları MHP Bandırma İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Muhtarlar MHP Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı Halil Çay ve Hakan Güzel tarafından karşılandı.

Ziyarette muhtarlar adına bir açıklama yapan Paşabayır Mahalle Muhtarı Fuat Şentürk, “Bu ziyaretimizin sebebi 30 Mart yerel seçimleri sonrasında göreve gelen tüm muhtar arkadaşlarımızla birlikte siyasi partilerin ilçemiz temsilcilerini ziyaret ederek seçimlerin ilçemizde huzurlu bir şekilde geçmesi için vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür etmektir”dedi. 

MHP Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı Halil Çay’da konuşmasında, parti olarak en küçük yerel yönetim birimi olan muhtarları önemsediklerini söyledi. Çay “Demokrasi, en küçük yerel yönetimlerden  başlayarak en tepeye kadar uygulandığı taktirde gerçek anlamını bulacaktır. Buda muhtarlıkların halkla bütünleşmiş, mahallenin sorunlarına karşı duyarlı, ilçe yönetimine katılan, sadece sorunların değil çözümün de parçası olan bir anlayışla yönetilmesi ile mümkündür”dedi.

Çay devamında şunları söyledi “Yerleşim yerlerinin demografik yapılarının değişmesiyle birlikte muhtarlar mahalle sakinlerinin kayıtlarının tutulduğu sadece bir mühür ve bir imzanın atıldığı bir kurum olarak algılanmamalıdır. Muhtarlıklar,aynı zamanda bilgi,beceri,yetenek ve deneyim sahibi çeşitli meslek gruplarından bir çok insanın oluşturduğu  bir zenginliği de temsil etmelidir. Muhtarlarımız demokratik ve katılımcı bir anlayışla yönetildiği taktirde mahallelerinin parlayan bir yıldızı olabilirler”şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli